Garnslanking

torsdag, august 30, 2007

God bil som ikke ville virke

Ut på tur aldri sur! Nesten ikke sur hvertfall, dette er nemlig bilde av en veldig god bil som akkurat har spyttet felgkapselen sin rett til skogs og gitt meg et sjokk av dimensjoner. Når man kjører i ca "litt over svensk fartsgrense" er det ikke spesielt hyggelig å høre et kjempesmell fra bilens venstre bakside. Kjapt blikk i speilet gir meg et glimt av en felgkapsel på vei ut i de svenske skoger.. Ikke bra..

Og dette så heller ikke spesielt bra ut, den våte gørra er lagerfett som helst skulle vært rundt lageret og ikke smurt utover felgen. Her var det bare å ringe "Redningskåren"!


Så er det bare å strikke i vei mens man venter på "Kåren"...

2 kommentarer:

kirsten sa...

Hehe - dette var morsomt å se, fordi akkurat det samme opplevde jeg på Snåsa Nord-trøndelag på tur sørover - vi satt i vår egen bil på en bergingsbil - men for min del var det sent på kvelden så jeg kunne ikke strikke.

janicke sa...

Joda, det høres kjent ut, men vi oppdaga heldigvis feilen på vår voyager før ferien, så dermed ble det sverigetur i en gammel Mazda-pickup i stedet. :-) Det gikk så fint så! Ellers produserer du masse flott, og kjenner meg igjen når du sier at du må ha en ond tvilling som handler garn... Sånn har jeg og det. Tør ikke å veie det en gang.... Du er velkommen på besøk i bloggen min om du vil!