Garnslanking

tirsdag, mai 16, 2006

Brølebil

Det å kjøre amerikansk medfører endel interessante situasjoner, ta for eksempel det å få tak i ny katalysator: jeg ringte delepusheren min som kunne informere meg om at det tar fire til seks uker å få en ny original katalysator, ikke så veldig lurt ettersom den jeg hadde var potte tett så da han foreslo en universalkatalysator for innfelling så kastet jeg meg over ideen.
Dumme dama.
Vinkelsliper og annet dertil egnet verktøy ble tatt i bruk, ny katalysator innfelt og dermed skulle alt være fryd og gammen, ikke sant?

Næheida! Det holdt i ca atten mil det, 18 mil! Så gikk den universale dritten (les universal katalysator for innfelling) til helv....

Ny universal dritt innhentes, original bestilles, universal dritt monteres og man håper (og forventer) at nå skal det hvertfall holde til man får den originale over dammen (ror de delene over forresten ettersom det tar så lang tid?).

Kjører rundt i Bærum i lyseblå Dodge og er egentlig rimelig fornøyd med tingenes tilstand helt til nå i kveld, på vei opp fra parkeringshuset under Mega på Bekkestua kommer det et umiskjennelig BRØL fra undersiden av bilen, jeg rødmer kledelig og "sniker" meg hjem til Haslum hvor jeg tar en titt under bilen og ser at universal dritt har _revnet_, så nå blir det kriseløsning enda en gang mens jeg venter på original katalysator til den stakkars Dodgen min.

Men, skal du eller noen du kjenner selge en gammel 240 så gi meg et hint...

1 kommentar:

Monica sa...

Og har nokon kome roande over dammen med ny katalysator enno? Tinga du to slik at du har ein i reserve ..? :)